Palvelumme kotitalouksille

 

Olisiko upeaa saada puhdas koti vähällä vaivalla? Teemme kertaluontoisia ja säännöllisiä siivouksia kotitalouksille tyytyväisyystakuulla. Voit hyödyntää myös kotitalousvähennystä.

Olipa tarpeesi sitten siivoukselle, kotipalvelulle, ikkunan pesulle tai muuttosiivoukselle, voit jättää työn suorittamisen meille.

Käytössämme on monipuolisesti tehokkaita koneita, mm. ProAqua pölynimuri, jolla puhdistamme kotinne pölyt taso- ja lattiapinnoilta sekä moottoroitu, harjaava mattosuulake mattojen syväpuhdistukseen. Painehuuhtelulaitteen toiminnoilla puhdistamme kotisi tekstiilipintaiset kalusteet vaivattomasti, sekä myös auton penkit.

ProAqua laite soveltuu erinomaisesti allergiakotien siivoukseen.

Mitä me teemme?

Siivoukset

Puhdas koti vuosikymmenten kokemuksella.

Muuttosiivoukset

Ota muutto rennommin. Tilaa meiltä ammattisiivous.

Ikkunapesut

Kirkkaasti kaupungin parasta ikkunan pesua. Lewi Indoor ikkunanpesimellä yletymme jopa 3 metriin ikkunoiden puhdistuksessa.

Kotisiivous

Vieraan ihmisen päästäminen kotiin ei ole aina mukava ajatus. Unelma puhtaasta kodista, ilman että sitä joutuu itse siivoamaan, on taas ajatuksena kiehtova? Voit jättää kotisi siivouksen huoleti meille. Olemme kaikki alan ammattilaisia ja meillä on vuosikymmenten kokemus kotien siivouksesta.

Ikkunoiden pesu

Ikkunoiden pesu on parhaillaan mukavaa puuhaa, varsinkin kun on hyvät puhdistusaineet ja laitteet. Se voi olla kuitenkin myös varsin rasittavaa ja vaarallistakin. Mikäli haluat helpotusta arkeesi, tilaa ikkunan pesu meiltä – alan ammattilaisilta. Saat takuulla kirkkaat ikkunat ja voit itse rentoutua vaikkapa kotisohvalla lempi ohjelmaasi katsoen.

Muuttosiivoukset

Muuttaessa on usein monta asiaa mielessä – yksi niistä on tietenkin se, miten aikaisempi asunto jätetään siistiin kuntoon. Mikäli haluat varmistaa, että muutettava asunto on puhdas ja myös sen, että tiukassa muuttoaikataulussa pysytään, ota yhteys meihin. Me teemme muuttosiivouksen puolestasi ja vähennämme täten taakkaasi tärkeänä ajankohtana.

Painehuuhtelulaitteen vuokraus

Painehuuhtelulaitteella voi helposti puhdistaa kaikki tekstiilipintaiset kalusteet, kuten sohvat tai auton penkit. Vuokraus sisältää laitteen, puhdistusaineen sekä ohjeet.

Kotitalousvähennyksestä

Kotitalouksille suunnattujen siivoustöidemme laskutussummasta on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Vähennys lasketaan siivouksen arvonlisäverollisesta hinnasta. Vähennystä saa vain työn osuudesta, ei esimerkiksi materiaaleista.

Vuonna 2022 voit vähentää kotitalousvähennyksenä kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä 60 prosenttia ennakkoperintärekisteriin kuuluvalle yrittäjälle tai yritykselle maksamastasi työkorvauksesta.

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2022 on kotitalous-, hoiva- ja hoitotyön osalta on 3500 euroa vuodessa. Summa voi koostua pelkästään kotitalous-, remontti- tai tietotekniikkatöistä tai näistä kaikista. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus.

 

Maksimivähennyksen eli 3500 euron vähennyksen saat kotitalous-, hoiva- ja hoitotyön osalta jos vuonna 2022 yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä 9000 euroa [(9000 x 40 %) – 100) = 3 500 euroa].

Vähennys on henkilökohtainen, joten pariskunta voi vuonna 2022 saada yhteensä 4 500 euron vähennykset. Puolisoille vähennys myönnetään siten, kun he ovat sitä pyytäneet. Jos 2250 euron raja ei ylity, vähennys kannattaa pyytää vain toiselle puolisolle. Näin omavastuu tulee vähennetyksi vain kertaalleen.

Tutustu myös Verohallinnon ohjeeseen kotitalousvähennys verotuksessa.